Vuokrausehdot

Viimeksi päivitetty 13.04.2024

Hetivuokraus.fi on Hetisiivous Oy:n (3142051-8) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita suomalaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

VUOKRAAMINEN

Vuokranantajana toimii Hetivuokraus (Hetisiivous Oy, 3142051-8). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta.

Tuotteet tilataan joko

  1. Verkkopalvelun kotisivuilla valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista tai
  2. Sähköpostitse
  3. Puhelimitse (tekstiviesti tai whatsapp viesti)

Vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias, jotta hän voi vuokrata tuotteen Hetivuokraukselta.

Vuokraaja hyväksyy tilauksen tehdessään vuokrausehdot.

Jos varauksessasi on virhe tai jos haluat muuttaa varaustasi, soita numeroon 045 122 50 95 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@hetivuokraus.fi

Panttimaksu

Milloin panttimaksu otetaan käyttöön:

  • Vahingon tai varkauden sattuessa vuokratuotteella on korkea uudellenhankintahinta.
  • Kyseinen vuokratuote vaurioidu helposti käyttäjän huolimattomuudella.
  • Asiakas on vuokrayhtiölle tuntematon eikä ole käyttänyt vuokraamon palveluita aikaisemmin.
  • Asiakkalla on huono vuokraushistoria.
  • Asiakas ei asuu Suomessa.
  • Panttimaksu määräytyy tapauskohtaisesti.

Panttimaksu palautetaan kokonaisuudessa mikäli tuote on palautettu samassa kunnossa kuin se oli vastaanottohetkellä, sovittuna aikana sovituille paikoille.

TUOTTEET

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuun ottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvista vahingoista.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai tahallisesta huolimattomuudesta vioittuneesta tuotteesta vuokranantajalle korjaus- tai uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

NOUTO

Voit noutaa vuokratuotteen vuokraamostamme osoitteesta: Karistonkatu 2, 15160 Lahti.
Vuokratuote on noudettavissa valitsemanasi päivänä sovittuna aikana.

Noutaessasi tuotteen sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Pyydämme sinua todistamaan henkilöllisyytesi voidaksemme varmistua siitä, että olet täysi-ikäinen ja että olet sama henkilö, joka on varannut vuokratuotteen.

Jos Vuokraaja ei näytä henkilöllisyystodistusta, joka osoittaa, että Vuokraaja on täysi-ikäinen, Hetivuokrauksella on oikeus kieltäytyä luovuttamasta vuokratuotetta ja oikeus irtisanoa sopimus ilman, että siitä aiheutuu Hetivuokraukselle kustannuksia.

Jos vuokratuotetta ei noudeta varauksessa ilmoitettuna ajankohtana ja varauksessa ilmoitetusta paikasta, sopimus raukeaa ilman, että kummallekaan osapuolelle syntyy korvausvelvollisuutta.

HINNAT

Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tuotteen vuokrahinta riippuu vuokra-ajasta. Tuotteiden hinnoitteluperusteet on ilmoitettu tuotesivulla. Pidennetystä vuokra-ajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu uudelleen alkavana vuokrauksena jos tuotteen yhteydessä ei ole muuta mainintaa.

Hetivuokraus pidättää oikeuden korjata ja päivittää verkkosivustollaan olevat hinnat ja muut tiedot.

Maksaminen

Vuokratuote maksetaan noudon yhteydessä tai verkossa. Maksu suoritetaan käteisellä, kortilla, verkkomaksulla tai tilisiirrolla. Meillä on myös laskutusmahdollisuus yritysasiakkaille.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Vuokratuote on palautettava sovitun vuokra-ajan päättyessä Hetivuokrauksen noutopisteeseen. Sopimuksen mukainen vuokra-aika päättyy, kun tuote on palautettu vuokraamon edustajalle.

Tuote on palautettava vastaavassa kunnossa kuin se on toimitettu pois lukien normaali kuluminen tavanomaisessa käytössä.

Vuokratuote on palautettava alkuperäisessä kokoonpanossaan kaikkine osineen. Mahdollisesti puuttuvat osat veloitetaan vuokraajalta uuden osan hinnan mukaisesti.

Jos vuokraaja palauttaa tuotteen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä, vuokra määräytyy käytetyn vuokra-ajan mukaan hinnaston mukaisin hinnoitteluperustein.

Jos palautettava vuokratuote on rikki, arvioimme korvausmäärän tapauskohtaisesti tai vuokraamolla on oikeus pitää panttimaksun itselle.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus tulee perua viimeistään 2 vrk ennen varauksen alkamista. Ilmoita varauksen peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@hetivuokraus.fi.

Jos vuokraaja käyttää peruuttamisoikeuttaan vuokratuotteen noutamisen jälkeen, vuokraajan on viipymättä palautettava vuokratuote. Veloitamme varausmaksun, jonka suuruus on 50 % vuokrahinnasta.

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen, mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta. Tällöin vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote vuokranantajalle.

ONGELMATILANTEET

Jos vuokratuotteeseen tulee tekninen vika kesken käytön, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@hetivuokraus.fi tai puhelimitse 045 1225095. Hoidamme asian kuntoon.

Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluilla. Jos erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi tulee kanne nostaa vuokraamon kotipaikan käräjäoikeudessa.