Meistä

Hetivuokraus on vuonna 2020 toimintansa aloittanut, pienlaitteita ja työkaluja vuokraava yhtiö Lahdesta. Liikeideamme perustuu kulutuskulttuurin muuttamiseen. Toimintamme ytimenä on, että käyttöoikeus on merkittävämpää kuin omistaminen. Nykyään sosiaalinen asema ei enää riipu omistamisesta. Yhä useammat valitsevat vain oikeasti tarpeellisten tavaroiden omistamisen kaiken mahdollisen ostamisen sijaan. Hintojen nousu, budjetin leikkaukset ja huoli ympäristön tilasta ajavat kuluttajat etsimään säästökeinoja ja kannustavat tarkkailemaan kulutusta. Me tarjoamme talouden ja ympäristön kannalta kestävämpää ratkaisua: tavaroiden vuokraamista niiden ostamisen sijaan.

Vuokrattavan kaluston valikoima kattaa laajasti erilaiset sähkölaitteet, puutarhatyökalut, siivouskoneet ja toimistolaitteet. Toimialueenamme on Lahti, Hollola ja Nastola, mutta toimitamme tuotteet ympäri Suomen. Voit noutaa valitsemasi tuotteen vuokraamostamme osoitteesta: Karistonkatu 2, 15150 Lahti. Jos haluat tilata meiltä vuokratuotteemme kotiovellesi, vuokraan lisätään toimitus- ja palautuskulut.

Pahvilaatikko täynnä kodinkoneita
Nainen vastaanottaa paketin

Älä täytä kotiasi  turhalla tavaralla

On helppo ostella liikaa uutta ja omistaa lukemattomia tavaroita huolimatta siitä, että monia näistä tavaroista käytetään hyvin harvoin. Tuotteiden ostaminen antaa miellyttävän omistamisen tunteen ja luottamuksen siihen, että tavara on aina käden ulottuvilla. Muun ajan tuote pölyttyy hyllyllä käyttämättömänä odottamassa seuraavaa kertaa, vie tilaa ja sen arvo laskee. On siis aika miettia kulutustapoja uudelleen ja tehdä vastuullisia valintoja. Valitse vuokraaminen ostamisen sijaan ja nauti tavaroiden käyttämisestä, ei niiden omistamisesta.

 

Vuokraaminen on fiksu valinta

Säästä rahaa

Säästä rahaa ja vuokraa tavarat ostamisen sijaan! Ei turhia huolto- ja varastointi-kustannuksia.

Säästä energiaa

Vuokraaminen vähentää tarpeetonta kulutusta ja negatiivista vaikutusta luontoon.

Helppous

Varaa netistä, nouda vuokraamosta, tee työ ja palauta tuote.

Riskitöntä ja vaivatonta

Tuotteiden huoltotyöt ja remontit voit jättää meidän huoleksemme. Riittää, kun ilmoitat havaituista vioista.

Turvallisuus

Hetivuokraus tarjoaa neuvontaa tuotteiden turvalliseen käyttöön liittyen.